Model Y kilépőfény

Ez a kilépőfény stílusos és praktikus kiegészítő

Tesla logó kilépőfény

Kattints a képre a nagyobb fotókért.

Az autó kilépőfény egyre népszerűbb kiegészítő, amely nemcsak stílusos megjelenést kölcsönöz a járműnek, de praktikus funkciókat is ellát. Ezek a fények beépített LED-ekkel szerelt lámpák, amelyeket az ajtókba szerelünk be a gyári helyére.
Aktiváláskor a kilépőfények automatikusan bekapcsolnak, amikor kinyitja az ajtókat, megvilágítva a lábát és a beszállási területet.

A kilépőfények előnyei:

  • Biztonság: A kilépőfények javítják a láthatóságot gyenge fényviszonyok között, így biztonságosabbá téve a beszállást és kiszállást az autóból. Ez különösen fontos lehet sötét parkolókban, sáros vagy havas úton, vagy ködös időben.
  • Kényelem: A kilépőfények megkönnyítik a beszállást és kiszállást az autóból, különösen sötétben. A fény megvilágítja a lábát és a beszállási területet, így nem kell botorkáznia a sötétben, és nem kell kinyitnia a belső világítást, ami zavarhatja a többi utast.
  • Stílus: A kilépőfények elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek az autónak. Kétféle stílus és szín közül választhat, így megtalálhatja a tökéletes kiegészítőt a járművéhez.
  • Egyediség: A kilépőfények segítenek megkülönböztetni az autóját a többi járműtől. Egyedi Tesla logóval ellátott kilépőfényekkel tegye egyedibbé az autóját.
    Az autó kilépőfényei stílusos és praktikus kiegészítők, amelyek javíthatják a biztonságot, a kényelmet és a jármű megjelenését.

Ez a Tesla logó kilépőfény erősebben világít mint a gyári led izzó és mellette sokkal dizájnosabban világít a sötétben.
Egyszerűen telepíthető. Nincs szükség vezetékek átkötésére.
A régi lámpa helyére kell beszerelni és a gyári csatlakozóval összedugni.

Mennyibe kerül ez a kiegészítő?
A 4 ajtóba beszerelve nettó 40.000 Ft (bruttó: 50.800 Ft)
Készeleten van, szervizünkben elérhető.

Szervizünkben a kiegészítők és az alkatrészek beszerelését is vállaljuk.
Továbbá minden TESLA S3XY modelhez ajánlunk téli és nyári gumitdefektes abroncsot javítunk, klímatöltést (R1234YF klímagáz), klímafertőtlenítést (pollenszűrőt raktárról), futóműállítást  javítástfékszervizelést.
Keresd fel szervizünket: tesla17.hu

Amennyiben más autód is van a Teslán kívül, azzal is keress bennünket bizalommal: auto17.hu