Model X hátsó carbon szárny

Kattints a képre a nagyobb fotókért.

A Tesla Model X Spoiler tökéletesen illeszkedik a rögzített gyári szárnyra. Valódi öntött szénszálból készült. Ezzel a légterelővel sportos megjelenést kölcsönözhetsz Model X-nek. A szárny tetejére illeszkedik, és kétoldalas ragasztószalag tartja a helyén.
A szénszálas aerodinamikai alkatrészek rendkívül erős, repülőgép ipari kiváló minőségű szénszálas anyagból készülnek, amely könnyebb súlyú és nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így biztosítva az Ön által elvárt hosszú élettartamot. Valódi szénszál, nem üvegszál vagy bármilyen más kézzel szőtt szénszál műanyag.
A fényes változat gazdag és nagyon feltűnő, nedves megjelenésű, mély 3D-s csillogással.
Az UV-ellenállás minimális lesz, így a légterelőt UV-bevonattal, például kerámia bevonattal kezelheti, vagy átlátszó, fényes UV spray-festékkel festheti az UV-védelem meghosszabbítása érdekében.

Mennyibe kerül ez a kiegészítő?
Legutóbbi ára nettó: 190.000 Ft (bruttó: 241.300 Ft) volt.
Nincs készleten, rendelhető, ezért a forint és a szállítási költségek ingadozása miatt, kérünk, hogy az aktuális árért vedd fel velünk a kapcsolatot.

Szervizünkben a kiegészítők és az alkatrészek beszerelését is vállaljuk.
Továbbá minden TESLA S3XY modelhez ajánlunk téli és nyári gumitdefektes abroncsot javítunk, klímatöltést (R1234YF klímagáz), klímafertőtlenítést (pollenszűrőt raktárról), futóműállítást  javítástfékszervizelést.
Keresd fel szervizünket: tesla17.hu

Amennyiben más autód is van a Teslán kívül, azzal is keress bennünket bizalommal: auto17.hu