Model Y emelési gumibak

Ez a Model Y emelési gumibak megvédi a Tesla akkumulátorát minden emelésnél.

Emelési gumibak

Kattints a képre a nagyobb fotókért.

Ezt a gumibakot mi minden Ügyfelünkek javasoljuk hogy tartson a kocsijában.
A gumibakot az autó emelési pontjába kell felhelyezni, ezzel megvédi az akkumulátort mikor felemelik az autót például egy gumicsere alkalmával. Gumibakok nélkül akár megnyomódhat az alváz és károsodhat az akkumulátor.
A tartós fekete gumiból készült Tesla emelési gumibak robusztus és tartós. A gumi O-gyűrű lehetővé teszi az emelőadapter felszerelését, így az emelő gumibak könnyen le-felhelyezhető. Tökéletesen illeszkedik a gyári emelési helyekhez.
A Tesla 2023 júliustól változtatott egy kicsit az emelési ponton. Ettől a dátumtól a 20mm-es átmérőjű gumibakokat kell használni.
A 2023 július előtti gyártásúaknál pedig a 25mm-es átmérőt.

Összefoglalva:

Az elektromos autók megemelése hasonló a hagyományos autók megemeléséhez, de van néhány fontos dolog, amit szem előtt kell tartani. Mindig követni kell a gyári ajánlásokat, előírásokat.

Model Y emeléshez ajánlott használni az emelési gumibakot.

A gumibakok használata az elektromos autók emelésére biztonságosabb, kényelmesebb és sokoldalúbb, mint a hagyományos emelők használata. A gumibakok számos előnnyel járnak, beleértve a karosszéria és az akkumulátor védelmét.
Ha Model Y autót szeretne megemelni, a gumibakok a legjobb alternatíva a hagyományos emelőkhöz képest.

Mennyibe kerül ez a kiegészítő?
Nettó: 12.000 Ft (bruttó: 15.240 Ft)
Készleten van, szervizünkben elérhető.

Szervizünkben a kiegészítők és az alkatrészek beszerelését is vállaljuk.
Továbbá minden TESLA S3XY modelhez ajánlunk téli és nyári gumitdefektes abroncsot javítunk, klímatöltést (R1234YF klímagáz), klímafertőtlenítést (pollenszűrőt raktárról), futóműállítást  javítástfékszervizelést.
Keresd fel szervizünket: tesla17.hu

Amennyiben más autód is van a Teslán kívül, azzal is keress bennünket bizalommal: auto17.hu