Model Y hátsó karbon spoiler

Ezzel a Model Y hátsó spoilerrel dobd fel Tesla autódat. 95% karbont tartalmaz!

Model Y hátsó karbon spoiler

Kattints a képre a nagyobb fotókért.

Legyen sportosabb kinézetű Model Y autója ezzel a gyárival szinte mindennel megegyező hátsó karbon spoilerrel.
Ez egy prémium minőségű hátsó szárny!

Érjen el nagyobb leszorító erőt ezzel a hátsó szárnnyal, növelje autója aerodinakimáját. Csökkentse az általános légellenállást.
Ennek a Model Y szénszálas légterelőnek a széntartalma több mint 95%.
Egyedi illeszkedés, perceken belül, fúrás nélkül telepíthető.
Tartós, ultra könnyű, maximális minőségű.
Elérhető matt és fényes kivitelben.

Az autó hátsó spoilere egy légterelő elem, amelyet a jármű hátsó részére szerelnek fel. Elsődleges funkciója a légáramlás javítása a jármű körül, ami számos előnnyel járhat, beleértve a:

  • Megnövelt stabilitás: A spoiler lefelé irányítja a légáramlást a hátsó tengelyre, ezáltal javítva a tapadást nagy sebességnél és kanyarvételkor.
  • Kisebb légellenállás: A légterelő forma optimalizálja a légáramlást a jármű körül, ezáltal csökkentve a légellenállást és javítva az üzemanyag-hatékonyságot.
  • Sportosabb megjelenés: A spoilerek esztétikai célokat is szolgálnak, agresszívabb és sportosabb megjelenést kölcsönözve az autónak.

Összefoglalva:
A Tesla Model Y számára elérhető karbon spoiler nem csupán esztétikai kiegészítő, de a funkcionalitás és a teljesítmény terén is komoly előnyöket kínál. A könnyűszerű szénszálból készült spoiler optimalizálja a légáramlást a jármű körül, javítva a vezetési élményt és a hatékonyságot.
A Tesla karbon spoiler egy kiváló befektetés azoknak a Tesla-tulajdonosoknak, akik javítani szeretnék autójuk vezetési élményét, hatékonyságát és megjelenését. A szénszálból készült spoiler tartós, könnyű és stílusos, miközben számos praktikus előnyt is kínál. Ha egy prémium kiegészítőt keres, amely fokozza a Tesla egyediségét, a karbon spoiler tökéletes választás.

Mennyibe kerül ez a kiegészítő?
Nettó: 75.000 Ft (bruttó: 92.250 Ft)
Készleten van, szervizünkben elérhető.

Szervizünkben a kiegészítők és az alkatrészek beszerelését is vállaljuk.
Továbbá minden TESLA S3XY modelhez ajánlunk téli és nyári gumitdefektes abroncsot javítunk, klímatöltést (R1234YF klímagáz), klímafertőtlenítést (pollenszűrőt raktárról), futóműállítást  javítástfékszervizelést.
Keresd fel szervizünket: tesla17.hu

Amennyiben más autód is van a Teslán kívül, azzal is keress bennünket bizalommal: auto17.hu