Model Y kesztyűtartó rendező

Ha unod hogy ne találsz semmit a Model Y kesztyűtartódban, akkor ez a rendező Neked való.

Model Y kesztyűtartó rendező

Kattints a képre a nagyobb fotókért.

Ez a kesztyűtartó-rendező kifejezetten a Tesla Model 3 és Model Y számára készült, tökéletesen passzol a kesztyűtartóba.
A kesztyűtartó terét ésszerűen tudjuk felosztani, használjuk ki teljes mértékben és tároljuk rendezetten a dolgokat.
Teljes mértékben megfelel a kesztyűtartó belső formájának, így szorosan illeszkedik anélkül, hogy zörögne és nem befolyásolják a kesztyűtartó normál nyitását és zárását.
Tedd sokkal használhatóbbá az autód kesztyűtartóját.

Rend a kesztyűtartóban: A tökéletes autóbelső elengedhetetlen kelléke

Unod már a kesztyűtartódban uralkodó káoszt? Folyamatosan keresgélned kell a fontos iratok, eszközök és apró tárgyak után? Akkor itt az ideje egy autóba való kesztyűtartó rendező beszerzésének! Ez a praktikus kiegészítő nemcsak rendet teremt a kesztyűtartódban, de megkönnyíti a szükséges tárgyak gyors megtalálását is, miközben vezetés közben is biztonságos maradtál.

Milyen előnyökkel jár egy kesztyűtartó rendező használata?

  • Rend és szervezettség: A rendező segítségével csoportosítani tudod a kesztyűtartódban tárolt tárgyakat, így mindennek megvan a maga helye. Ez nemcsak esztétikusabbá teszi a belső teret, de megkönnyíti a szükséges tárgyak gyors megtalálását is.
  • Időmegtakarítás: Ha tudod, hol van minden, nem kell percekig kotorásznod a kesztyűtartóban a kulcsaid, a telefonod vagy a napszemüveged után. Ez különösen praktikus lehet sietős helyzetekben.
  • Biztonság: A rendező megakadályozza, hogy a tárgyak összevissza guruljanak a kesztyűtartóban, ami vezetés közben balesethez vezethet. Ezen kívül a kisebb tárgyak nem fognak elveszni a nagyobb dolgok között.

Mennyibe kerül ez a kiegészítő?
Nettó: 6.000 Ft (bruttó: 7.620 Ft) beszerelve.
Készleten van, szervizünkben elérhető.

Szervizünkben a kiegészítők és az alkatrészek beszerelését is vállaljuk.
Továbbá minden TESLA S3XY modelhez ajánlunk téli és nyári gumitdefektes abroncsot javítunk, klímatöltést (R1234YF klímagáz), klímafertőtlenítést (pollenszűrőt raktárról), futóműállítást  javítástfékszervizelést.
Keresd fel szervizünket: tesla17.hu

Amennyiben más autód is van a Teslán kívül, azzal is keress bennünket bizalommal: auto17.hu