Model Y mozgatható kijelző konzol

Forgasd a Model Y kijelződ ahogy Neked kényelmes

Kattints a képre a nagyobb fotókért.

A jobb látószög növeli a biztonságot és a kényelmet. Ez a konzol tökéletesen illeszkedik a Model Y középső képernyőjéhez. 

Ezzel a forgatható rögzítőkészlettel oldalról oldalra állíthatja a képernyőt a jobb láthatóság érdekében.

A Model Y forgó képernyőtartója 30 fokkal elforgatható balra és jobbra, valamint 15 fokkal fel-le is dönthető, négy irányban rugalmasan állítható.
Kiváló minőségű anyag, a tartó alumíniumötvözetből készült és porszórt, a burkolat pedig ABS műanyagból készült, amely erős és tartós.
A képernyő mozgási ereje a tartó alján keresztül állítható, így stabil és rázkódásmentes, így nem kell aggódnia, hogy a képernyő rázkódik vagy elmozdul vezetés közben.

Tesla Model Y mozgatható kijelző konzol: forradalom a vezetési élményben?

A Tesla nem ismeretlen a merész innovációk terén, és a mozgatható kijelző konzol sem kivétel. Ez a kiegészítő az autó belsejének átalakítását ígéri, javítva a vezetési ergonómiát és a multimédiás élményt. De vajon ez a forradalom valóban elérhető a Tesla tulajdonosai számára?
Szervizünkben igen! Raktárról, beszerelve, hogy abban a szögben lásd a kijelzőt amelyik Neked ényelmes.

Előnyök:

  • Javított ergonómia: A kijelző elforgatása a vezető felé kényelmesebb pozíciót biztosít a navigáció, a média vezérlése és a vezetési információk eléréséhez. Ez csökkentheti a nyak és a szem terhelését, és kényelmesebb vezetési élményt nyújthat.
  • Jobb multimédiás élmény: A forgatható kijelző ideális videók nézéséhez vagy játékokhoz az utasok számára. A hátsó ülésen ülők is kényelmesen élvezhetik a szórakoztatást a kijelző elforgatásával.
  • Személyre szabható vezetési környezet: A kijelző mozgathatóságával a vezető és az utasok egyéni igényeiknek megfelelően alakíthatják ki a vezetési környezetet.

Mennyibe kerül ez a kiegészítő?
Nettó: 70.000 Ft (bruttó: 88.900 Ft) beszerelve.
Készleten van, szervizünkben elérhető.

Szervizünkben a kiegészítők és az alkatrészek beszerelését is vállaljuk.
Továbbá minden TESLA S3XY modelhez ajánlunk téli és nyári gumitdefektes abroncsot javítunk, klímatöltést (R1234YF klímagáz), klímafertőtlenítést (pollenszűrőt raktárról), futóműállítást  javítástfékszervizelést.
Keresd fel szervizünket: tesla17.hu

Amennyiben más autód is van a Teslán kívül, azzal is keress bennünket bizalommal: auto17.hu